{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dochter van 2 wild en enthousiast op peuterspeelzaal

Mijn dochtertje van 2 jaar zit sinds januari op de peuterspeelzaal. Ze heeft in die tijd 2 kinderen gekrabt.

Afbeelding blog 'Dochter van 2 wild en enthousiast op peuterspeelzaal '

Nu toch ook maar een blog met hoe mijn dochter me bezighoudt. 

Sinds januari gaat mijn dochtertje naar de peuterspeelzaal. Ze zat de eerste 3 maanden in een bepaalde groep voor korte tijd want er was niet genoeg plek in die groep. Dus in maart is ze verplaatst naar een nieuwe groep met nieuwe kindjes. Mijn dochtertje is van nature een erg vrolijk druk kind wat van veel aandacht en kindjes houd.

Sinds ze in de nieuwe groep zit schijnt ze nogal eens door te slaan in haar enthousiasme. Ze is dan wild aan het knuffelen en kussen met de andere kinderen, wat niet altijd in goede aard word ontvangen. Nu heeft ze dus laatst in zo een bui 2 verschillende meisjes gekrabt. 1 zo erg dat ze er een wondje aan overhield. Ik ben hier uiteraard erg van geschrokken, maar de juffen verzekerde mij Dat dit bij haar leeftijd hoort en dat hier op het moment voor mij weinig aan te doen is. 

Ik heb sindsdien mijn dochtertje niet fijn meer naar de opvang gebracht. Elke keer weer de angst dat ze een kindje pijn zou doen. Gelukkig is dit niet meer gebeurt maar het gevoel blijft. 

Wat vinden jullie hierover en hoe kan ik dit soort incidenten in de toekomst voorkomen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je