{{ message.message }}
{{ button.text }}

DIY: pinspirerende ideetjes

Afbeelding blog 'DIY: pinspirerende ideetjes'

De lente laat eindelijk van zich horen. Horen kan je hier in onze stadstuintjes letterlijk nemen; naast het gekwetter van  vogels, hoor je ook eindelijk terug de vrolijke en joelende stemmetjes van kinderen die buiten spelen. Hier, bij ons, is het niet anders. Jef slaat maar al te graag een praatje met zijn buurmeisje of legt uitvoerig zijn 'kampbouwplannen' uit aan onze buurman. 's Avonds krijg je hem amper binnen. 

Standvastig kan je ons weertje wel moeilijk noemen. Enkele weken terug verstopte het stralende lentezonnetje zich plots achter een grote regenwolk en jawel, binnen de vijf minuten was het gedaan met de buitenpret. Jef en Lily wilden knutselen, maar hadden geen inspiratie (Wat zelden voorkomt!). "Mama, mogen wij eens kijken op dat 'fotoverzamelding' (Hij bedoelde Pinterest.) om wat ideetjes op te doen?" "Tuurlijk, vriend." Zo gezegd, zo gedaan. Broer en zus selecteerden elk hun favorieten, maar kozen er uiteindelijk voor om samen een knuffelhuis te maken. Foto's van hun Villa Appelblauw Paars en andere pinterestknutsels vind je op http://snubbelbubbel.blogspot.be/2013/04/pinspiratie.html

Knutsels die nog op beider verlanglijstje prijken zijn kroontjes met washitape , kartonnen raketten en een familieportret met WC-rollekes. Weergoden, jullie zijn gewaarschuwd, ten huize Snubbelbubbel laten we ons niet afschrikken door wat dikke druppels.

Kroontjes met washitape

http://craftandcreativity.com/blog/2013/04/15/partycrowns/

 

Raket     

http://www.marthastewart.com/271783/cardboard-tube-space-ship?czone=holiday/sixty-days-of-summer/activities&center=276964&gallery=274922&slide=271783

 

Familieportret

http://www.scandinaviandeko.com/blog/family-portrait/

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je