{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit is toch niet zoals het hoort...

Mijn man haalt mij van mijn werk op en zegt: je kunt je dadelijk over onze dochter ontfermen. Ik schrik me rot! Hoezo wat is er gebeurd? Nou ze heeft te horen gekregen dat ze niet over is.

Afbeelding blog 'Dit is toch niet zoals het hoort... ' Achtergrond blur afbeelding

Hoezo ze heeft te horen gekregen dat ze niet over is?! Van wie?! Ja van haar juf! Hoe weet jij dat dan. (mijn schoonzus had haar van school gehaald). Mijn zus belde ons meisje was helemaal van slag! Ja koekoek! Nogal wiedes! Het is toch niet echt de gang van zaken dat de juf het even zo vertelt? Ik vind dit toch echt wat van de ouders! En daarbij hebben we niet eens de kans gehad ons eigen kind op te vangen! Omdat mijn schoonzus wat later op school was heeft mijn beste vriendin haar op gevangen en dus daarna mijn schoonzus en toen nog mijn moeder omdat ik nog niet thuis was van het werk! Dat vind ik echt heel erg dat ik niet eens de kans heb gekregen om mijn eigen meisje even te troosten! En daarbij wisten wij zelf niet eens dat ze bleef zitten! We waren nog niet eens ingelicht wel hebben nu komende Dinsdag een gesprek op school gepland dus hadden ze niet even kunnen wachten? We wisten wel dat de kans groot was dat ze zou blijven zitten. Maar er was nog niks officieel naar ons gecommuniceerd. En je kunt toch niet zomaar een kind bij je roepen en even zeggen je blijft zitten terwijl ze geen steun en toeverlaat bij zich heeft? Morgen gaan we al naar school en met de leerkrachten praten wat dit voor een manieren zijn! Zo ga je niet met kinderen om! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je