Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Disneyland here we come!

Afgelopen weekend vertrokken we richting Parijs. De eerste dag hebben we een bezoek gebracht aan Parijs zelf. En wat hadden we een geluk met het weer!  De voorspellingen waren niet geweldig, maar het was droog en de zon scheen zelf. Stella vond het heerlijk om rond gereden te worden in haar wagentje. De bezienswaardigheden deden haar uiteraard maar weinig maar ze hield zich prima en we hebben weer veel kunnen zien.  

 De volgende dag gingen we het eerste bezoek aan het park brengen. We verbleven in de Castle Club van het Disneyland hotel. En wat was het fantastisch, geweldige persoonlijke service. Al het personeel kende onze dochter bij naam en waren zo lief voor haar. Ik vond dit wel een mooi plaatje van haar:

Bij het ontbijt waren vele figuren die lang de tijd namen voor de kids en wat genoot ze daarvan. Regelmatig hoorde ik een gilletje van geluk en als ik dan omkeek kwam er weer een figuur aan lopen. Alleen op de foto met ze vond ze nog wat te ver gaan maar ze gaf ze graag allemaal een kusje. Ze heeft heel wat afgezoend de afgelopen dagen. Pluto vond ze ook geweldig, tja een hond he :D Die hebben we thuis ook genoeg (echte dan....) dus die had bijzondere aantrekkingskracht op haar. 


Toen we naar beneden keken zagen we dat Mickey bij de algemene ontbijtruimte was gearriveerd en we zwaaiden naar beneden, hij zag ons ook en zwaaide terug, zo lief <3

 

De lift in de Castle Club gaat recht naar beneden het park in, onze dochter vond dat ding geweldig en als we niet uit keken stond ze weer bij de lift, gelukkig kon ze hem niet zelf bedienen. 

We hebben geweldige dagen gehad, en genoten van de enthousiaste reacties van onze kleine. Ze heeft zelfs nog met Donald door de gang heen gekropen hahaha wat een feest! Hier is een clipje van Donald en Stella:

http://youtu.be/hzGagl60Nqw

 

        

10 jaar geleden

Ja het was ook echt helemaal wow! Wat kan zo'n kleintje toch al veel in zich opnemen. Ongelooflijk.

10 jaar geleden

Wauw....klinkt geweldig.