Snap
  • Kind
  • post_short

Disco verkleedkleding

Wat moet ik hem nou aan doen?

Volgende week is het feest bij ons in het dorp. Super leuk natuurlijk en we hebben er zin in. Mijn zoon van 4 mag mee met de optocht en moet dan ook verkleed. Hartstikke leuk, maar nu is het thema Disco en wat moet ik zo'n ventje dan aan doen? Iemand ideeën?

9 jaar geleden

Leuk he die kleintjes verkleden. Je hebt er nu vast niets meer aan maar in de toekomst mat carnaval zeker een tip. Ik bestel graag van www.feestkleding-sawear.nl Iedere keer weer een feest wanneer het binnen komt!

9 jaar geleden

Je moet eens online kijken bij http://www.feestkleding-sawear.nl/ hartstikke leuke verkleeddingetjes, genoeg glitters of mariah carey gelukkig te maken! Action is ook altijd een goede, hartstikke leuke hebbedingetjes.

10 jaar geleden

Nou het is geluk hoor! Mijn knappe kanjer droeg een knaloranje shirt, een glitter hoed en een boa van de action :-) Het was een heerlijk gezicht al die lachende smoeltjes in de optocht!

10 jaar geleden

Feestwinkel ben ik geweest, maar die was juist gestopt met kinderkleding, dus van de week even naar action en even op feestbeest kijken. Bedankt voor de tips dames :-)