{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dierenvriendjes tellen

Gewonnen met de blog van de week, een superleuk muziekboekje. Meteen hoog op de hitlijst van zoonlief!

Afbeelding blog 'Dierenvriendjes tellen' Achtergrond blur afbeelding

Als eerste even een sorry, het heeft namelijk even geduurd voordat ik een reactie kon plaatsen over mijn prijsje voor de Blog van de Week die ik in november won. Dit kwam omdat wij pas vorig weekend sinterklaas hebben gevierd en ik het prijsje als sinterklaascadeautje had ingepakt voor in de zak van Sinterklaas. Omdat mijn blog ging over de grootte van de schoencadeautjes tegenwoordig, vond ik het wel in het thema passen om het prijsje als van Sinterklaas aan mijn zoontje te geven.

Ik won een muziekboekje van FisherPrice. Harstikke leuk! Je kan er doorheen bladeren, plaatjes bekijken en er mee leren tellen, maar het leukste vond mijn uk natuurlijk het drukken op het zonnetje. Want dan gaat er een liedje spelen! Dan beweegt hij helemaal mee op het ritme en klapt in zijn handjes van plezier. Bijzonder, want ik wist niet eens dat hij al klappen kon.

Hij geniet echt van het boekje, ondanks dat het maar drie pagina's zijn. Elke morgen zodra zijn boterham op is, schuift hij het bordje opzij en reikt hij met veel kabaal naar het boekje uit. Hij begint al met wiebelen voordat hij op het zonnetje gedrukt heeft. En zodra het liedje speelt, verschijnt er een enthousiaste lach op zijn gezicht!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je