{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die broer / zussenliefde-herkenbaar?

Af en toe kunnen ze vreselijk ruziën en voel ik me net een politieagente, maar wat is die zussenliefde toch uniek...

Afbeelding blog 'Die broer / zussenliefde-herkenbaar? '

Vandaag is het Valentijnsdag-de dag van de liefde. Bij liefde denk ik niet alleen aan mijn liefde voor vriendlief, maar natuurlijk ook aan mijn liefde voor de meiden, mijn familie, vrienden en niet te vergeten: de liefde tussen mijn 2 meisjes.

Ze kunnen heel goed ruzie maken samen, maar wat zijn ze dol op elkaar. Zo legt de oudste iedere ochtend de tandenborstel ( met tandpasta ) en een washandje voor de jongste klaar ( hoe lief is dat?) en vraagt de jongste iedere avond om een knuffel van haar grote zus.

Die unieke liefde tussen je kinderen; herken jij het ook?

Fijne Valentijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je