Snap
  • Kind
  • post_short

Die broer / zussenliefde-herkenbaar?

Af en toe kunnen ze vreselijk ruziën en voel ik me net een politieagente, maar wat is die zussenliefde toch uniek...

Vandaag is het Valentijnsdag-de dag van de liefde. Bij liefde denk ik niet alleen aan mijn liefde voor vriendlief, maar natuurlijk ook aan mijn liefde voor de meiden, mijn familie, vrienden en niet te vergeten: de liefde tussen mijn 2 meisjes.

Ze kunnen heel goed ruzie maken samen, maar wat zijn ze dol op elkaar. Zo legt de oudste iedere ochtend de tandenborstel ( met tandpasta ) en een washandje voor de jongste klaar ( hoe lief is dat?) en vraagt de jongste iedere avond om een knuffel van haar grote zus.

Die unieke liefde tussen je kinderen; herken jij het ook?

Fijne Valentijn!

10 jaar geleden

Heel logisch dat de jongste dat bemoederen niet altijd leuk vindt. De eerste 2 jaar ging dat hier prima, maar toen onze jongste 2 was ( nu ruim 4 ) en een eigen willetje kreeg, wilde ze natuurlijk ook alles zelf doen. Dat knuffelen is zoo liefff,he! Soms sta ik van een afstandje echt te genieten..

10 jaar geleden

Ha,ha, dat ken ik ook. Van de week ging de oudste naar een vriendinnetje en de jongste bleef bij mij. Ze heeft minstens 15 keer gevraagd wanneer haar zus thuiskwam..

10 jaar geleden

Heel herkenbaar. Oudste is 6 en wil nogal eens moederen over de jongste van 3. Dat gaat natuurlijk niet altijd goed, de jongste wil ook van alles zelf ontdekken en vind zo'n bemoeizuchtige zus dan ook helemaal niets. Ondanks de ruzie die ze regelmatig hebben zijn ze ook echt superlief voor elkaar. Ze knuffelen veel en grote zus doet echt alles voor haar broertje als hij hierom vraagt en ook andersom heeft de kleine man ook alles over voor zijn grote zus!

10 jaar geleden

Ja zeker herkenbaar. Schattig zeg, van dat washandje klaarleggen enzo. Onze twee zijn ook erg aan elkaar verknocht, ze spelen heel veel samen (en nee, dat gaat niet al-tijd goed, vaak wel, maar daar leren ze van) en ik merk dat m'n dochtertje haar broer echt mist als hij op school zit en ze om het kwartier vraagt of we hem al gaan halen...