{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die eeuwige kledingstrijd

Afbeelding blog 'Die eeuwige kledingstrijd' Achtergrond blur afbeelding
Aangezien ik twee meiden heb, weet ik niet of het een typisch 'meisjes ding' is maar hier barst regelmatig een kledingstrijd los. Al vanaf de meiden kunnen praten weten ze precies wat ze willen en al helemaal wat uiterlijk betreft. De ene dag willen ze absoluut twee staartjes en de andere dag moeten het weer vlechtjes zijn. Naar de kapper? Alleen de puntjes, want ' kort haar' is voor jongens. Vooral de jongste heeft op dit moment echt een 'rokjesmanie'. Ik leg altijd de avond van te voren de kleding klaar op haar krukje en als daar dan een rokje op ligt, is haar dag meteen goed en gaat ze slapen als een engeltje. Gegarandeerd wordt ze dan ook weer supervrolijk wakker. Verder wordt ze bijna panisch als er een vlekje op haar kleding zit of een beetje nat is ( één miniplekje op haar mouw bijvoorbeeld ) en 'moet' ze dan meteen iets anders aan. Ook de oudste kan er af en toe wat van: dinsdagochtend was ik al naar mijn werk en papa was flink ziek en toen heeft mevrouw als een echte dramaqueen gereageerd op de kleren die ik voor haar had klaargelegd. Haar zusje had een nieuwe jurk aan en zij niet en dat kon dus volgens haar echt niet. Omdat papa ziek was, heeft hij haar voor deze keer zelf iets laten uitzoeken om aan te trekken. Toen ik s`avonds thuis kwam, moest ik stiekem lachen om haar combinatie. Ik had dat nooit bij elkaar uitgezocht en dat is dan nog heel zachtjes uitgedrukt. Herkennen jullie die eeuwige kledingstrijd of trekt jouw kind alles zonder enig protest aan?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je