{{ message.message }}
{{ button.text }}

Diarree, overgeven maar geen koorts

Mijn dochtertje heeft sinds 2 dagen diarree en overgeven maar ze heeft geen koorts, ze ziet er ook goed uit, fit en vrolijk. Hebben jullie kinderen dit wel eens?

Afbeelding blog 'Diarree, overgeven maar geen koorts'

Dus zoals hierboven lees je dat mn dochtertje sinds 2 dagen diarree en koorts heeft, ik weet niet of ik naar de huisarts moet gaan want ze is voor de rest vrolijk, geen koorts, speelt goed, vraagt niet meer aandacht dan normaal. Ze is nu 20 maanden. Komt dit jullie bekend voor? Wat hebben jullie gedaan? Wel of niet naar huisarts? Ben benieuwd naar jullie reacties. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je