{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze video is te lief... Frozen

Een karaokeset, een super schattig meisje en frozen. Daar moet je wel mee gaan zingen. Hier vind je ons filmpje.

Afbeelding blog 'Deze video is te lief... Frozen' Achtergrond blur afbeelding

Op vrijdag hadden we ons eindfeest. Met als thema "camping" was het één groot feest. Er was een zweefmolen, wateractiviteiten, een campingwinkel, eten en drinken, ballenbak en nog veel meer. Maar er was ook een karaokeset.... de kinderen waren er niet bij weg te slaan.

Als opening deed ik met de andere kleuterjuffen het campinglied van kinderen voor kinderen. Wat hebben de ouders en kinderen gelachen.Een erg leuke opening. Halverwege de avond zag ik Chloé. Ze had de dag ervoor op het open podium Frozen "Laat het los" gedaan en ik vroeg of ze dat nu weer ging doen. Tuurlijk juf, maar alleen als jij mee doet. En als juf doe je dat natuurlijk. Daar stonden we... op het podium.... De rest zie je in ons filmpje... :-) Maar wat was het leuk. Iets wat ik jullie zeker niet wil onthouden. Mijn optreden samen met Chloé. Natuurlijk heb ik eerst toestemming gevraagd aan de papa en mama, maar zij zijn zo trots dat ik het wel mocht laten zien.

Trots op dit meisje en trots op onze school. Geniet ervan!

https://video-ams2-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xlf1/v/t4...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je