{{ message.message }}
{{ button.text }}

Denken als een kind ..

Soms moet je wel eens in het hoofd van een kind kruipen om er achter te komen waar spullen zijn gebleven in het huis....

Afbeelding blog 'Denken als een kind .. '

In een huis vol met speelgoed raken er ook wel eens spullen kwijt. Duikt over het algemeen vanzelf wel weer op. En op de een of andere manier weet meneer zelf het altijd weer feilloos terug te vinden. 

Gisteren was er een vriendje op bezoek van meneer. Waar 1 kind je net opgeruimde huis in 5 minuten alweer een grote bende kan maken kunnen 2 dit helemaal. Alles vloog de kasten uit en door het hele huis heen. Als je ziet wat een lol die 2 hadden maakt dat je ook allemaal niet meer uit. Heerlijk om te zien.
Toen ik alles aan het opruimen was zag ik dat er 2 puzzels incompleet waren. En als ik ergens dan niet tegen kan zijn incomplete dingen. Ik blijf me dan maar bedenken waar zou het kunnen zijn?
Dan komt de grote uitdaging. Denken als een kind. Waar zou ik die puzzelstukjes leggen als ik een kind was?
Er zijn in huis altijd een paar plekjes die geliefd zijn om spullen in of tussen te zoeken. Keukenlades, achter de bank, tussen de bank en achter de mediabox van de tv. Die werden dan ook het eerste afgezocht. Maar nee op de altijd zo geliefde plekjes waren de puzzelstukjes niet te vinden.
Na alles afgezocht te hebben heb ik het maar even opgegeven. Al bleef ik in mijn achterhoofd nog steeds denken als een kind en bedenken wat een leuke verstopplek is.
Ineens bedacht ik mij dat vanmorgen een rooster in de keuken er af had gelegen. Hier achter is een loze ruimte. Dat rooster is voor meneer altijd erg leuk om er af te trekken, maar over het algemeen verdwijnt er geen speelgoed achter. Toch maar even kijken besluit ik. En ja hoor ik haal het rooster eraf, voel even in de loze ruimte en ja hoor daar kwamen de ontbrekende puzzelstukjes plus wat legoblokjes.

Heerlijk om te zien hoe creatief een kind kan zijn in het verstoppen van zijn speelgoed.

(*Op de foto het rooster waar de puzzelstukjes achter waren verdwenen)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je