{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deel 7

Afbeelding blog 'Deel 7 '

En ik dan?? Ik weet zo even niet waar ik heen moet. Jij gaat met mij mee Syl, mijn huis is groot genoeg en goed beveiligd. Oke vooruit dan maar, en loop naar boven om de hoognodige spullen te pakken. Even later wordt er op mijn deur geklopt, het is tijd lieverd...
Ik pak Dennis nog even heel stevig vast en haal diep adem .

Ik doe de voordeur open en begin te schelden tegen Dennis, omdat ik zo boos en verdrietig ben kom t er alles uit en voelt het op dat moment ook zo. Ik denk dat Dennis dat gevoeld heeft want hij begint te huilen, loopt na zijn auto en rijd weg. Op dat moment rijd er een auto voorbij en stopt voor mijn deur, er zit een vrouw in. Zou dat Saar zijn? Ze draait het raampje naar beneden en zegt 'slimme keus Syl, en hou dit vooral ook zo. Ze rijd met gierende banden weer de straat uit. Ik heb geen tijd om er verder over na te denken want Daan staat al naast me met mijn koffer. 'Kom we gaan lieverd. Ik stap bij Daan in de auto en kijk nog even achterom, wanneer zal mijn huis mijn thuis weer zijn? Aangekomen bij Daan zijn huis kijk ik mijn ogen uit. Het ziet er heel anders uit dan ik had verwacht. Het is een groot vrijstaand huis, heel erg knus en gezellig ingericht. Daan geeft me een rondleiding en laat me mijn kamer zien waar ik de komende tijd zal slapen. Doe alsof je thuis bent Sarah. Ga lekker even douchen, daar knap je vast van op. Als je zin hebt kom je lekker na beneden dan maak ik wat hapjes en kan je wat bekomen naar zo'n heftige dag en avond. Dat lijkt me heel fijn Daan, dankjewel voor alles en ik geef hem een knuffel. Op het moment dat Daan mij zo vast houd in zijn stevige armen voel ik een klein kriebeltje in mijn buik.
Ik ga even douchen, tot zo. Onder een lekkere warme straal laat ik alles de revue passeren. Een gestoorde ex die mensen bedreigd en huizen in de fik steekt, de ruzie met Dennis wat we zouden spelen maar wat voor mij heel echt voelde en de kriebel in mijn buik toen ik een knuffel kreeg van Daan, de broer van Dennis nota bene. Ik besluit om met die kriebel niks te doen en de komende dagen een beetje uit te rusten. Eenmaal beneden aangekomen branden er allemaal kaarsen en staan er lekkere hapjes op tafel. Daan is druk in de weer om het gezellig te maken. ' Doe je dat voor elke vriendin van je broer zei ik met een knipoog. Hij begint heel hard te lachen, wat heeft hij een leuke lach. En dat niet alleen, wat ziet hij er sexy uit in zijn joggingbroek met wit strak shirtje. Ik roep me zelf een halt toe, dit kan echt niet Syl! Het is de broer van je vriend.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je