{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deel 3

vervolg....kon het toch niet laten :)

Afbeelding blog 'Deel 3'

Deel 3
Blijf van mijn vent af stom wijf!! Als ik je nog een keer met hem zie dan kom je er nog wel achter!
Ook zijn er foto's toegevoegd...
Foto's dat ik samen met Dennis aan een tafeltje zit in de kroeg, en foto's zoenend bij mij voor de deur.
Wat moet ik nu??
De rillingen gaan over mijn lijf,dit kan toch niet waar zijn? Ik heb koffie nodig, en wel nu! Snel loop ik naar beneden om bij te komen met een grote mok koffie. Er wordt op het raam geklopt en van schrik laat ik mijn mok uit m'n handen vallen. Voorzichtig loop ik naar de voordeur en spiek door de brievenbus wie dat er aan de deur staat. O' nee het is Dennis!! Ik besluit om hem toch binnen te laten en te confronteren met het bericht. Hij heeft nog geen stap in mijn hal gezet en begint me meteen te zoenen, en heel even vergeet ik het bericht dat ik zojuist heb ontvangen. Ik ben zo blij dat ik je zie Syl, ik heb vannacht geen oog dicht gedaan. Ik denk dat ik dat voorlopig ook niet doe zeg ik, en geef hem mijn telefoon. Ik hoop dat je hier een verklaring voor hebt Dennis. Ik vind je echt een super leuke jongen, maar ik zit niet te wachten op iemand die een relatie heeft. Dat snap ik zegt hij, maar ik kan het ook niet echt een relatie meer noemen. 
Ik wil je alles uitleggen Syl, en hoop dat je me daarna nog een kans wil geven. 
Sarah en ik zijn al zo'n 13 jaar samen. Ik heb een bedrijf aan huis en doe daarnaast het huishouden, en zei op een kantoor in Utrecht. Ze gaat s' morgens om 7 uur de deur uit en komt s' avonds pas naar 21.00 thuis. Om vervolgens mij eerst helemaal af te zeiken met wat ik verkeerd doe in haar ogen, en als ze haar riedeltje heeft gehad gaat ze douchen en naar bed. Nooit samen even gezellig een wijntje, kletsen over de dag is er ook niet meer bij. Alleen maar negativiteit. Toen ik een half jaar geleden de was aan het doen en vond in haar zak een briefje met een telefoonnummer. Ik kreeg het gevoel dat er iets niet klopte en heb uiteindelijk naar veel twijfels het nummer gebeld. Een kerel nam op, ik heb maar gezegd dat ik verkeerd verbonden was en ging verder met de was. Heel de dag bleef het maar door mijn hoofd spoken, het liet me niet los. Ik heb zijn naam op google in getypt en ik kwam uiteindelijk op zijn Facebookpagina terecht. Ik schrok me rot! Er stonden foto's op van hem samen met Sarah, uit de reacties van zijn vrienden kon ik er aan uithalen dat ze samen een relatie hebben...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je