{{ message.message }}
{{ button.text }}

De zon schijnt nogsteeds!

Wat is het dit najaar toch een prachtig weer! Natuurlijk hebben we de storm gehad waar ook wij veel schade van ondervonden maar verder…

Afbeelding blog 'De zon schijnt nogsteeds!'

Het regent vooral `s nachts (en op de dagen dat ik niet naar buiten hoef) en echt koud is het ook nog niet geweest. Het is echt heerlijk!
Met heel veel plezier fiets ik de ritjes naar school en weer terug! Soms zelfs met mijn zonnebril op.


Eigenlijk wil ik de jassen van de kapstok afhalen maar op de fiets met een vest is het soms zo warm dat ik met mijn zomerjas ook een heel eind kom!

Met een opa als boomkweker moet ik natuurlijk zeggen dat de natuur de kou, regen en zeker de echte vorst nodig heeft maar ja… ik zit toch liever in het zonnetje in de speeltuin dan met een schrale miezerige wind!

En de boodschappen zijn toch stukken minder zwaar met een zonnebril op dan met een skipak aan.

Kortom wij zijn nog heerlijk aan het genieten van deze herfst die langzaam toch echt plaats maakt voor de winter.

De pietjes in de stad waren niet verkleumd maar speelde prachtig op hun blaasinstrumenten en de kinderen dansten er vrolijk om heen. Zo wil ik elk jaar mijn winterkleding en cadeaus wel kopen!

Genieten jullie ook nog zo van het mooie weer? Of verheug je je meer op een misschien wel witte kerst en glibber gladde wegen opweg naar het mooie stukje ijs?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je