Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

De zon schijnt nogsteeds!

Wat is het dit najaar toch een prachtig weer! Natuurlijk hebben we de storm gehad waar ook wij veel schade van ondervonden maar verder…

Het regent vooral `s nachts (en op de dagen dat ik niet naar buiten hoef) en echt koud is het ook nog niet geweest. Het is echt heerlijk!
Met heel veel plezier fiets ik de ritjes naar school en weer terug! Soms zelfs met mijn zonnebril op.


Eigenlijk wil ik de jassen van de kapstok afhalen maar op de fiets met een vest is het soms zo warm dat ik met mijn zomerjas ook een heel eind kom!

Met een opa als boomkweker moet ik natuurlijk zeggen dat de natuur de kou, regen en zeker de echte vorst nodig heeft maar ja… ik zit toch liever in het zonnetje in de speeltuin dan met een schrale miezerige wind!

En de boodschappen zijn toch stukken minder zwaar met een zonnebril op dan met een skipak aan.

Kortom wij zijn nog heerlijk aan het genieten van deze herfst die langzaam toch echt plaats maakt voor de winter.

De pietjes in de stad waren niet verkleumd maar speelde prachtig op hun blaasinstrumenten en de kinderen dansten er vrolijk om heen. Zo wil ik elk jaar mijn winterkleding en cadeaus wel kopen!

Genieten jullie ook nog zo van het mooie weer? Of verheug je je meer op een misschien wel witte kerst en glibber gladde wegen opweg naar het mooie stukje ijs?

10 jaar geleden

Dat is lief. Gelukkig staat mijn bedje beneden voor het raam. Kan ik de tuin in kijken en vang ik nog een beetje licht.

10 jaar geleden

Hopelijk schijnt het zonnetje bij jou lekker je huis in en geeft dat beetje extra licht jou ook net iets extra`s! Het is je gegund!

10 jaar geleden

Dat klopt ja! Dit jaar heeft sint minder waswerk aan zijn tabbert ;) doe mij de sneeuw maar in de kerstvakantie (of de week ervoor)

10 jaar geleden

Ik vind alle weersoorten wel iets hebben. Helaas vandaag hier flinke mist, vind ik wat minder.