{{ message.message }}
{{ button.text }}

De waterpokken!

Daar waren ze dan, midden in de winter..

Afbeelding blog 'De waterpokken!' Achtergrond blur afbeelding

Onze kinderen zijn nooit echt heel erg ziek. Gelukkig! De oudste wist het zelfs zo te plannen dat ze zelfs de waterpokken in de vakantie had en daar ook niet eens ziek van is geweest.

Heerlijk en heel prettig voor deze werkende mama!

Nu was het kerst en zo vlak voor de vakantie hebben we het er over op de crèche. Alles is goed alleen wachten we nog op de waterpokken zeggen we gekscherend..

Nou, daar hoef je niet op te rekenen want die zijn er niet in de winter…

Wij grappen er nog even over, ja, de waterpokken houden een winterslaap ;)

Maar, op tweede kerstdag is de jongste opeens verkouden en de derde kerstdag moet onze dochter een keer flink overgeven. Dat doet ze nooit maar ja, er zal wel iets dwars hebben gezeten..

De ochtend erna was ze vroeg wakker.Snel maar even een flesje en weer doorslapen, ik heb tenslotte vakantie en nu ze wat verkouden is kan ze het wel gebruiken.

Ik zag in een schim een paar stipjes maar ja, muggen. Haha, die houden dus wel een winterslaap en de waterpokken niet!

Om half 10 zit ze helemaal onder de waterpokken. Alleen op haar voorhoofd zitten er al 30!! Bij het bekijken van wat foto`s op internet zag ik wel kinderen met 30 pokken totaal maar dit…

Ze zit er nu dus echt helemaal onder maar heeft er gelukkig bijna geen last van met behulp van het ouderwetse badje havermout.

Wel erg jammer dat ik zelf ook her en der bultjes krijg en jeuk… ik draag het ook bij me en wist dat ik er zelf als kind niet helemaal resistent voor ben geworden.En ik heb wel jeuk.. nou ja, het gaat wel weer over! Het zijn gelukkig geen echte grote waterpokken waar je als volwassene echt heel ziek van wordt want daar zit ik dus echt niet op te wachten!

Hoe zit het met jullie kinderen? Hebben zij veel pokken gehad of hield het echt op met 30-40?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je