{{ message.message }}
{{ button.text }}

De wanhoop nabij

Hoop op een toekomst

Afbeelding blog 'De wanhoop nabij' Achtergrond blur afbeelding

Ik maak me kwaad, ik voel me verdrietig, wanhopig en heb af en toe het gevoel dat ik wel kan ontploffen!

Wat moet ik nog meer doen, wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat mijn meisje zo snel mogelijk kan worden geholpen?! Er is een mogelijkheid. De behandeling in Amerika, maar soms weet ik even niet meer hoe ik het voor elkaar moet krijgen en raak ik moedeloos. Ik zie mijn dochter nu al meer dan een week opgesloten in een kamertje liggen en ik kan niets doen. Ik zie dan het 12-jarige meisje weer voor me dat genoot van elk klein dingetje in het leven en dan zie ik hoe haar leventje volledig op z'n kop is gezet en haar leven door deze ziekte wordt beheerst.

Denk je eens in hoe het voelt voor een 15-jarige om al meer dan een week op bed te liggen in een kamertje... en NEE, het is niet, omdat ze lui is of gewoon geen zin heeft om op te staan.

Nee, ze kan niet opstaan, want ze vergaat van de pijn, pijn door een allesverwoestende ziekte 'Crps! Pijn die zo heftig is dat ze niet op haar benen kan staan en daardoor noodgedwongen op bed ligt, omdat ze ook hoopt zo nog enigzins rust te krijgen in haar lichaam. De trap afgaan is dus ook uit den boze en ligt ze nu zo hier. Ze heeft 1 keer geprobeerd naar beneden te gaan,door met haar kont over de grond te schuiven, maar dat was geen succes, want de CRPS is het laatste anderhalf jaar verder door haar lichaam verspreid en zit nu bijna overal zo ook in haar handen en armen. 

Andere keren kan ze gelukkig wel een beetje lopen maar wel met krukken, maar daar is het ook mee gezegd. Want verder is er niet veel over van mijn vrolijke, lieve meisje en lijdt ze een geïsoleerd bestaan.

En ik weet.... dit is geen gezellige, leuke post in het zonnetje of whatever. Want dat zonnetje dat nu buiten zo lekker schijnt;...  ziet en voelt mijn lieve meid al bijna 3 jaar niet! En dat is haar werkelijkheid.

Ik ben het zat, zat voor haar en wil het met alle macht wel uitschreeuwen dat ik het nooit geen seconde even van haar kan wegnemen.

K.T CRPS!!! Je verziekt het leven van mijn kind!

HopeForLaetitia.nl


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #moeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je