Snap
  • Kind

De verloren speen en het bak avontuur!

Lekker kliederen en klooien, Mevrouw en ik bakken vandaag Red Velved Cake! Onder tussen komen er hier horror taverelen naar boven, haha!!

Of wij carnaval vieren? Nee, jammer genoeg niet. We zouden vandaag naar Braband gaan, naar vrienden, voor de grote optocht maar helaas kon mijn vriend geen vrij krijgen.

Ach, onder tussen in mijn keuken is er toch echt een ware Soepstengel-Etende-Zombie-Baby verschenen!! Carnaval ready, om maar zo te zeggen, haha!!

Mevrouw en ik bakken vanmiddag Red Velved Cake, voor als toetje bij Oma! Mevrouw mocht het beslag roeren en proeven maar toen.. Daar vloog de garde!! Mevrouw onder het beslag! Ach ze moest toch nog in bad :). Heerlijk als ze zo lekker kliederd. Kinderstoel ROOD, handjes ROOD, vestje ROOD (of die was al rood, haha), Broekje ROOD, toet ROOOOOOOD! Onder tussen is mama ook rood. Tijd om de taart in de voorverwarmde oven te gooien en ik bad te gaan, maar dann..

Piiieeeeeppppp, het deurtje van de warme oven kraakt als ik hem heel langzaam open maakt. Met zombie baby in mijn ooghoek, die mij opserveerd, wachtend wanneer ze toeslaat met haar rode soepstengel. Het deurtje je is nu bijna helemaal open. Ik voel de warmte die vrijkomt in mijn gezicht. OMG!! Wat is dat!!? Er ligt iets in de oven! Het is vreselijk, het is gesmolten, NEEEEEE!!

Er ligt een gesmolte speen in de oven, hahahah!

Kinderen, you gotta LOVE them <3

8 jaar geleden

Het was echt vet grappig idd, haha! Wel een beetje balen van de optocht hoor, maar zoizo volgend jaar dan maar!!

8 jaar geleden

Geweldig! ☺

8 jaar geleden

Haha tja met kids kun je je dag niet plannen. Wie had gedacht dat jou dag nog leuker zou worden dan een dagje in ons mooie brabant! Hier ook geen carnaval. Zou niet weten waar ik de puf, tijd en energie vandaan moet halen. Volgend jaar maar extra vieren ;) (zie mijn blog)

8 jaar geleden

Mooi item voor in het baby memorie's kistje! :D