{{ message.message }}
{{ button.text }}

De verloren speen en het bak avontuur!

Lekker kliederen en klooien, Mevrouw en ik bakken vandaag Red Velved Cake! Onder tussen komen er hier horror taverelen naar boven, haha!!

Afbeelding blog 'De verloren speen en het bak avontuur!' Achtergrond blur afbeelding

Of wij carnaval vieren? Nee, jammer genoeg niet. We zouden vandaag naar Braband gaan, naar vrienden, voor de grote optocht maar helaas kon mijn vriend geen vrij krijgen.

Ach, onder tussen in mijn keuken is er toch echt een ware Soepstengel-Etende-Zombie-Baby verschenen!! Carnaval ready, om maar zo te zeggen, haha!!

Mevrouw en ik bakken vanmiddag Red Velved Cake, voor als toetje bij Oma! Mevrouw mocht het beslag roeren en proeven maar toen.. Daar vloog de garde!! Mevrouw onder het beslag! Ach ze moest toch nog in bad :). Heerlijk als ze zo lekker kliederd. Kinderstoel ROOD, handjes ROOD, vestje ROOD (of die was al rood, haha), Broekje ROOD, toet ROOOOOOOD! Onder tussen is mama ook rood. Tijd om de taart in de voorverwarmde oven te gooien en ik bad te gaan, maar dann..

Piiieeeeeppppp, het deurtje van de warme oven kraakt als ik hem heel langzaam open maakt. Met zombie baby in mijn ooghoek, die mij opserveerd, wachtend wanneer ze toeslaat met haar rode soepstengel. Het deurtje je is nu bijna helemaal open. Ik voel de warmte die vrijkomt in mijn gezicht. OMG!! Wat is dat!!? Er ligt iets in de oven! Het is vreselijk, het is gesmolten, NEEEEEE!!

Er ligt een gesmolte speen in de oven, hahahah!

Kinderen, you gotta LOVE them <3

PicsArt_02-07-04.25.38_1454859129.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je