{{ message.message }}
{{ button.text }}

De vakantie 2019

Ik zie tegen de vakantie op

Afbeelding blog 'De vakantie 2019' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mede mama's en papa's 

Nog ongeveer 4 weken en het is zomervakantie. En daar is L echt aan toe. Niet maar haasten om op tijd op school te komen, maar rustig de dag starten en niks moeten (althans wel eten en drinken) en alles mag (tot op zekere hoogte). Ze gaat de laatste dagen gefrustreerd naar school toe. Voor L dus erg fijn als ze zomervakantie heeft. En voor deze mama is het minder. Ik zie jullie denken vakantie is toch fijn? Ja zeker is vakantie erg fijn, maar niet als je dochter 3 van de 6 weken vakantie bij haar vader is vanwege de regeling. Ze gaat om de 14 dagen van zaterdag op zondag naar haar vader en de helft van de vakanties maar de andere vakanties waren geen 6 hele lange weken. L vind het fijn om naar haar vader te gaan maar ze geeft nu al aan Mama ik wil 1 weekje naar papa toe en geen 3 weken. En aangezien mijn ex-man en ik niet prettig uit elkaar zijn gegaan en de rechter de bezoekregeling heeft bekrachtigd heeft vader gezegd tegen mij nadat ik hem het had uitgelegd dat L liever 1 weekje wil komen ipv 3 weken dat ik me aan de uitspraak moet houden en dat hij L dus niet na 1 weekje terug brengt. Ik vermoed dat de laatste 2 weken dus voor L erg traumatisch gaat verlopen. En ja ookal kunnen vader en ik niet meer door 1 deur ik blijf altijd positief na L toe over haar vader. Zijn er meer moeders die dit mee hebben gemaakt of heeft misschien 1 van jullie een tip? 

Liefs Jannie 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je