{{ message.message }}
{{ button.text }}

de tweede verjaardag!!

Afbeelding blog 'de tweede verjaardag!! ' Achtergrond blur afbeelding

Bijna is het dan zover. Mijn zoontje wordt alweer 2 jaar oud. Ik dacht dat het eerste jaar snel was gegaan, maar het lijkt wel alsof dit tweede jaar nog sneller voorbij is gevlogen.

Ik vind het wel een heerlijke leeftijd. Hij is lekker aan het kletsen, zegt alles na en heeft de leukste uitspraken. Ook begrijpt hij heel veel en kan je echt een gesprekje met hem voeren. Zo ook als ik vraag wie er bijna jarig is en hoeveel jaar hij wordt. 2 jaar alweer. Geen baby meer maar een peuter. Ik heb zelf teveel tv gekeken want ik heb het liefst elk jaar een super feest met een leuk thema wat dan overal in terugkomt. Mijn voorbeeld was Tori Spelling. Zij heeft ten eerste heel veel geld, een heel groot huis en een nog grotere tuin. Zij organiseerde altijd een leuk kinderfeestje. Ze had daarbij leuke speeltoestellen voor de kinderen en een tafel vol met speciale hapjes en drankjes allemaal in een bepaalde kleur of thema. Ik vind het heerlijk om dit ook te gaan plannen, alle spulletjes uit te zoeken en er wat leuks van te maken. Alleen is het nu nog zo dat mijn zoontje het wel leuk vind maar er nog niet zoveel aan heeft. Hoe ouder ze worden hoe leuker ze dit natuurlijk gaan vinden. Dan kunnen ze ook een eigen thema bedenken. Nu heb ik dat maar lekker zelf nog gedaan en gaan we er een piratenfeestje van maken.

Ik heb een springkussen gehuurd voor de kinderen. Helaas wel in de vorm van een kasteel want anders paste het niet in mijn tuin. En verder heb ik leuke dingen gevonden van de kleine vriendelijke piraat jack. Die ziet er nog wat kindvriendelijker uit dan piet piraat of al die doodshoofden. Nu moet ik alleen nog een leuke taart zien te vinden die er helemaal bij past. Mijn zoontje zal zich vast prima vermaken met alle cadeautjes uitpakken en het spelen met de andere kinderen en natuurlijk de taart eten. en mama is alvast aan het nadenken over wat ze volgend jaar kan gaan doen :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je