{{ message.message }}
{{ button.text }}

De tropische warmte blijft aanhouden, kies het perfecte zwembad!

Afbeelding blog 'De tropische warmte blijft aanhouden, kies het perfecte zwembad!' Achtergrond blur afbeelding

Het warme voorjaar blijft aanhouden, we gaan al bijna over in de zomer. Het lijkt wel of de weergoden ons dit jaar alle plezier gunnen want vanaf begin april tot nu in juni zien we bijna alleen maar zonnige dagen, en er komt nog veel meer aan! Tijd dus nu het nog kan om jezelf en de kids te verwennen met een fijn zwembad voor in de tuin. Natuurlijk wel een zwembad waarbij de kinderen uit de buurt ook een keer een duik kunnen nemen, dus een ruimer formaat.

De keus in zwembadjes is erg ruim vandaar dat ik er even een paar heb uitgezocht die voldoen aan stevige kwaliteit, gemak in gebruik en ruim zijn voor een groepje kids en jezelf natuurlijk.

Dit zwembad van Bestway heeft een diameter van 3 meter, en is dus erg ruim om lekker te spetteren. DCe hoogte van 66 centimeter is ook ideaal om te vullen met lekker veel water en echt het idee te hebben in een zwembad te zijn. De kwaliteit van de materialen is extra stevig zodat jet het zwembad ook op een grasveld kunt plaatsen, en natuurlijk onbezorgd kan spetteren en stoeien. Voor maar 40 euro kan dit zwembad al van jouw zijn. Een iets luxere versie van dit zwembad heeft een eigen pomp, dus even aansluiten en het bad staat volledig opgepompt klaar voor gebruik.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je