{{ message.message }}
{{ button.text }}

De tijd is aangebroken, we moeten het hem vertellen, mijn zoon is hoogbegaafd deel 2!

Nu in groep 3 zou het allemaal goed komen, hij gaat echte werkjes doen, toch?

Afbeelding blog 'De tijd is aangebroken, we moeten het hem vertellen, mijn zoon is hoogbegaafd deel 2!'

Het vervolg op mijn laatste blog....

In groep 3 ging hij echte dingen doen, voor zijn gevoel dan :)

In het begin vond hij eigenlijk alles te makkelijk De cijfers leren schrijven, hakken en plakken en elke keer als hij thuis kwam vond hij het saai op school en zei hij: Mam ik kan dat allemaal al, waarom moet ik dat doen? En wij maar blijven zeggen, ook als je dingen al weet moet je het wel allemaal doen. De juf moet wel zien dat je het echt kan en dat jij het dan sneller af hebt, dat is alleen maar fijn toch? Dit te zeggen begon steeds moeilijker te worden, hij had steeds meer uitdaging nodig. De schriftjes die ze moesten doen, had hij zo uit. Gelukkig kreeg hij PLUS schriften, dus als hij klaar was, mocht hij daaruit gaan werken.

De eerste rapport gesprekken zijn inmiddels geweest, zo op de helft van het jaar. Hij loopt enorm voor met rekenen en lezen/taal. Inmiddels is hij met lezen al in midden 6 bezig en met rekenen zijn ze hem nog aan het door toetsen, maar zit hij ook al in groep 5 geloof ik. Soms denk ik wel eens bij mezelf... eindigt dit dan nooit en hoe gaat hij zijn schooltijd volmaken hiermee? Die vragen die bespreken we dan met de juf en die blijven het tot nu toe goed uitdagen, gelukkig :)

Nu de afgelopen maanden, krijgt hij steeds meer vragen, die we zonder hem uit te leggen waarom, eigenlijk niet zo goed meer kunnen beantwoorden.

Nu is dus de tijd.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je