{{ message.message }}
{{ button.text }}

De tijd gaat veel te snel!

De eerste verjaardag is al weer achter de rug... Waar blijft de tijd!!!

Afbeelding blog 'De tijd gaat veel te snel!'
Zo raak je zwanger.. 9 maanden later wordt er een gezonde zoon geboren.. En nu.. Nu zijn we al weer meer dan een jaar verder. Luuk is al weer een jaar geworden. We hebben zijn eerste verjaardag al weer gevierd. De tijd gaat veel te snel. Met dit mooie weer zijn we lekker veel buiten. Iik zie hem genieten. Hij snapt al zo veel dingen. Natuurlijk praat hij nog niet terug maar hij begrijpt gewoon al zo veel. Elke dag sta ik weer verteld. Zo liep hij van de week zonder schoenen buiten. "Luuk je hebt helemaal geen schoenen aan" Hij kijkt naar mijn daarna naar zijn voeten, tilt zijn voet op en wijst erna. Ik heb zijn schoenen van binnen gehaald en hij gaat zo staan dat ik netjes zijn schoenen aan kan doen. Geweldig toch.. Trots ben ik.. Elke dag weer!!

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je