{{ message.message }}
{{ button.text }}

de struggles van een mamager

Het bloed zweet en tranen van een werkende vrouw en moeder. .met een korreltje zout

Afbeelding blog 'de struggles van een mamager' Achtergrond blur afbeelding

mijn kind slaat. Eerst alleen mij toen ook mijn man david en nu zelfs oma opa neefjes en andere kindjes. Ik heb het lang proberen te relativeren met dingen als 'ach hij speelt gewoon wild' of 'hij weet niet wat ie doet' maar nadat zelfs de meiden van de opvang er voorzichtig over begonnen kon ik het niet meer ontkennen. Ik heb ZO'N kind. Welke instantie moet je bellen voor huiselijk geweld door je 1.5jarige?! Het verbaast me elke keer weer dat ik qua opvoeding een onzeker onwetend wrak ben terwijl ik op de zaak voor elk probleem direct de juiste oplossing weet te vinden. Helaas kan ik mijn zoontje niet op non-actief zetten als hij zich misdraagt dus zal ik  anders moeten bedenken. Terugslaan? Geen optie. Negeren?  Ja dag hij doet me pijn!  Toen ik naar mijn alwetende moeder ging voor advies moest ze alleen maar heel hard lachen. 'Ach kind gaat vanzelf wel weer over dat deed jij vroeger ook altijd'. Ok ik  hoef me dus niet af te vragen waar ik dit aan verdient heb. . .. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je