{{ message.message }}
{{ button.text }}

De spanning stijgt voor de oudste

Vanmorgen was het eerste wat de oudste zei (5jr), het is vandaag pakjesavond. Het was net 7 uur geweest.

Afbeelding blog 'De spanning stijgt voor de oudste'

Vandaag is het dan eindelijk 5 december, de dag waar onze oudste dochter al naar uitkijkt sinds Sinterklaas in het land is gekomen. Elke dag moest het Sinterklaasjournaal gekeken worden, ze vergat het geen dag! Ze kan nog geen klok kijken, maar ze weet nu wel wanneer het 18 uur is op de klok haha.

Gister op school natuurlijk Sinterklaas gevierd. Ik vroeg aan der hoe het op school was, het eerste wat ze zei was: De juf zegt dat het morgen pakjesavond is. Verders had ze het wel leuk gehad, maarja nog één nachtje slapen en dan is het pakjes avond. 

Pakjesavond dus, wij vieren dit met beide opa's & oma's, broertje & vriendin van mij en het broertje van mijn man. Wij hebben lootjes getrokken onderling en iedereen koopt cadeautjes voor de kinderen. Gister avond hebben wij onze cadeautjes ingepakt en hebben we alles in zakken gedaan. Inmiddels ook alle cadeautjes van de andere ontvangen. 
Vorig jaar heb ik een foto gemaakt van alle cadeautjes bij elkaar en ook dit jaar heb ik dat weer gedaan. Het is eigenlijk echt belachelijk wat er alles ligt. Bizar gewoon..... Maarja we doen het allemaal. Ik weet nu zeker voor de kerst krijgen ze echt geen speelgoed.

Ik denk dat het vandaag een lange dag gaat worden, de visite komt pas om 19:00 uur, dus we hebben nog even te gaan.

Ik wens iedereen een fijne dag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je