{{ message.message }}
{{ button.text }}

De schoolfotograaf :)

​Daar was ze weer, de schoolfotograaf. Ken je dat, dat je aan de ene kant wil dat er heel veel leuke foto’s gemaakt worden maar dat je aan d

Afbeelding blog 'De schoolfotograaf :)' Achtergrond blur afbeelding

Vorig jaar kreeg ik een A4tje en daar stonden geloof ik iets van 12 foto’s op waarvan ik een selectie moest maken, want je kan ze natuurlijk niet allemaal bestellen. Dit was voor mijn doen aardig gelukt, ik heb er 9 of 10 genomen. Want ja, ze staat overal zo schattig op en steeds in een andere pose.

Vandaag was het weer zo ver, de fotograaf komt op het kinderdagverblijf van Jackie. En ik heb gevraagd of Lilly ook op de foto mocht komen, want dat is toch leuk, een mooie foto van hun samen.

Vanmorgen de haren van Jackie ingevlochten (ze ging voor de prinsessenlook voorkant ingevlochten en achter mooie lange krullen), haar mooie nieuwe jurk aan en naar het kinderdagverblijf gebracht, ik zou om 09.00 uur terugkomen met Lilly. Ik kon natuurlijk ervoor kiezen om rustig aan te doen en Jackie ook 1 keer later te brengen maar dat kan ik haar echt niet aandoen, want de “kindjesdag” is bij de kindjes ontbijten en de dag starten, owee als ik dat afpak.

Het was me gelukt, Jackie precies om 07.30 uur af te zetten (kinderen die tussen 07.00-07.30 worden gebracht, ontbijten mee). Hup naar huis, Lilly drinken, omkleden, zelf nog ontbijten en een kop koffie om de dag te starten en ik kon weer terug sjeesen. Ik was er precies op tijd (uhh 09.05 uur) maar dat is toch netjes?

En toen zag ik het alweer gebeuren hoor, de fotografe had allemaal leuke ideeen voor hun samen. Jackie die Lilly vast hield, Jackie en Lilly op hun rug, Jackie en Lilly op hun buik, oh god dit wordt weer een dure grap….. Toen nog wat foto’s van Lilly alleen, want ja, ze was er nu toch. En jahoor Lilly ging leuk lachen, ik zag op het scherm van de fotograag allerlei leuke fotos voorbij flitsen en ik dacht bij alles wat ik zag: “Jaaaaa die wil ik en ja die ook!”. Toen nog een reeks van Jackie, op haar buik, op de stoel, op een poef en in een mand. En ja natuurlijk ook weer supercute.

De fotografe gaat een selectie maken die ik weer te zien krijg en ik ben bang dat ik dus weer niet kan kiezen. De foto’s zijn in iedergeval rond de feestdagen klaar want dan kun je ze natuurlijk cadeau doen aan de opa’s en oma’s .

Daar gaat mijn 13e maand………

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je