{{ message.message }}
{{ button.text }}

De scheiding verwerken

Samen met de kinderen

Afbeelding blog 'De scheiding verwerken' Achtergrond blur afbeelding

Op 19 juni 2017 heb ik aan manlief verteld dat ik wilde scheiden. We hadden al eerder aan elkaar uitgesproken dat we beide het gevoel hadden dat we geen geliefden meer waren, maar dat het voor ons beide voelden dat we al maanden als broer en zus samen leefden. Dus die dag hebben we samen besloten om te gaan scheiden. 

En dan moet er van alles geregeld worden. Ik moest op zoek naar een andere woning, aangezien ik met mijn dochter in de buurt van mijn vader wou wonen. Eerst heb ik 2 maanden bij vader ingewoond met dochter. Ondertussen moesten we een ouderschapsplan opmaken, voordat de scheiding werd uitgesproken. 

Gelukkig was dat ook snel geregeld, zodat ik een nieuwe start met de kinderen kon maken. Zoals jullie in een eerdere blog hebben kunnen lezen is Akira bij vader blijven wonen. Samen met Luna heb ik ons eigen huisje ingericht en fijn gemaakt. Ondertussen is Luna op een andere school gestart waar ze nu al 2 jaar met plezier naartoe gaat. 

Gelukkig heb ik met de vader van de kinderen eindelijk weer goed contact, het eerste half jaar na de scheiding was dit erg moeizaam. Omdat met name Luna niet graag naar papa wilde zonder mij. Gelukkig is dit ook helemaal goed gekomen en gaat ze nu met plezier naar haar vader toe. Al is het voor haar in de vakanties nog wel moeilijk dat ze meer dan 1 nachtje bij papa moet slapen. 

Luna hangt heel erg aan mij. Maar gelukkig gaat het steeds iets beter met slapen bij vader. Nu is Luna al weer bijna 7 jaar heeft ze afgelopen januari haar zwemdiploma A gehaald zit ze nu in groep 3 en gaat ze sinds 3 maand elke woensdag naar teak wondo. 

Liefs Jannie 

Tags: #Kind, #kinderen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je