{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Salty Dog collectie van WE Fashion mét stoere Dance Challenge

Durft jouw zoon het aan?

Afbeelding blog 'De Salty Dog collectie van WE Fashion mét stoere Dance Challenge' Achtergrond blur afbeelding

Bij WE Fashion kun jij terecht voor trendy kleding voor man, vrouw en kids. WE heeft een nieuwe collectie gelanceerd voor de stoere jongens onder ons: de Salty Dog collectie. Deze bestaat uit trendy en sportieve items, zoals urban T-shirts, sweaters, hoodies en comfortabele trainingspakken. Pérfect om in te chillen en lekker in te bewegen, wat denk je van dansen bijvoorbeeld? Bij de Salty Dog collectie van WE Fashion hoort namelijk ook een supertoffe Dance Challenge in samenwerking met topchoreograaf Vincent Vianen. Een aantal van onze influencers mochten wat items uitzoeken voor hun zoons én zij leerden deze stoere dans, doet jouw zoon ook mee? 

Kim (kimrijs): je kindje kan zijn eigen stijl creëren! 

"Wat ontzettend leuk een dance challenge voor de kids! Het koste Nick toch wat meer moeite dan hij van tevoren had ingeschat, maar het is hem gelukt hoor! En hoe gaaf is deze nieuwe collectie van WE Fashion. De kids die weer lekker buiten rennen en spelen en de grootste lol kunnen beleven met het zonnetje op hun snoetjes. De nieuwe collectie van WE past hier perfect bij! Zachte, fijne stofjes en het leukste vind ik dat er zoveel kleuren, printjes (of niet) zijn." 

Linda (huis.vol.testosteron): de nieuwe set van WE is zijn favoriet!

"We hebben hem vandaag nauwelijks gezien. De hele dag reed hij rondjes op zijn schaatsen. Af en toe even een stuk samen, maar ook veel met vriendjes. Wat is het fijn dat hij zichzelf redt en om te zien hoe hij zich ontwikkelt. Meneer heeft zo ook zijn eigen kledingstijl ontwikkeld. De spijkerbroeken liggen ver achterin de kast en deze set uit de nieuwe collectie van WE, die hij zelf uitzocht, is favoriet."

De zoon van Martine (mama_martine) vond het superleuk om zijn eigen outfit te kiezen:

"Brandon mocht een stoere outfit uit kiezen van WE Fashion hun nieuwe collectie van Salty Dog. Dat vond hij natuurlijk leuk! Een dansje doen is eigenlijk niet zo zijn ding, maar hij gaat die challenge wel aan hoor. Dus de puber naar buiten en in beweging gekregen, altijd goed!"

Janneke (jannekekoijen): de items zitten hem heerlijk!

"Hoe gaaf is de stoere jongenscollectie van Salty Dog by WE! Gijs was gelijk enthousiast, want meneer draagt het liefst iedere dag een hoodie. Trendy en sportieve items die volgens mijn knapperd ook heerlijk zitten! Speciaal voor de lancering heeft choreograaf Vincent Vianen een toffe choreografie gemaakt. Gijs vond het best spannend om het dansje te doen en het was even lastig, maar met hulp van zijn zusje ging het uiteindelijk best goed!"

De zoon van Esther (vajenraffsp) wil wel vaker zo op de foto!

"Salty Dog, een lijn van WE Fashion die Tygo op het lijf geschreven is. Trainingspakken, joggingbroeken, hoodies, lekker stoer. Tygo vond het mega tof om op de foto te gaan en z'n zus trouwens ook! Ze pakten helemaal hun moment en willen dit vaker doen."

De Salty Dog collectie van WE Fashion shop je hier. Oefen de Salty Dog Dance Challenge met je zoon, tag WE Fashion op Instagram, gebruik de hashtag #SaltyDogDance en daag al je vriendjes uit om mee te doen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je