{{ message.message }}
{{ button.text }}

De pot op!

Wij vierden gisteren nog sinterklaas. Aangezien de kleine 6 weken geleden jarig is geweest, besloten we ook nuttige cadeaus te vragen.

Afbeelding blog 'De pot op!                     ' Achtergrond blur afbeelding

En die heeft hij gekregen. Er was een heel groot cadeau, speciaal voor Uk. Dat papier er om heen, zo mooi! Veel mooier dan het cadeau zelf.

Vanmorgen dacht mama, laat ik hem er eens opzetten. Ik wil hem er langzaam kennis mee laten maken, geen moeten, want kom op.. Hij is nog geen 14 maanden oud. Maar gewoon, iets wat interessant is.
Dus meneer ging met de blote billen op het potje. Mama maakte snel een foto voor papa en hij begon me toch te grijnzen! Even voor de duidelijkheid, het is een tevreden mannetje, maar heel veel lachen doet hij niet spontaan. Dus ik haal hem er na een dikke minuut weer af.. Zit er gewoon een plasje in! Vandaar die dikke grijns, zo veel lekkerder dan in een luier.

Puur geluk, dat weet ik ook wel, maar het maakt ons niet minder trots. Het eerste plasje op het potje is een feit. Dat er maar vele plasjes mogen volgen, op zijn eigen tijd, in zijn eigen tempo. We bieden het aan en we zullen zien wanneer hij er klaar voor is! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je