Snap
  • Kind

De pot op!

Wij vierden gisteren nog sinterklaas. Aangezien de kleine 6 weken geleden jarig is geweest, besloten we ook nuttige cadeaus te vragen.

En die heeft hij gekregen. Er was een heel groot cadeau, speciaal voor Uk. Dat papier er om heen, zo mooi! Veel mooier dan het cadeau zelf.

Vanmorgen dacht mama, laat ik hem er eens opzetten. Ik wil hem er langzaam kennis mee laten maken, geen moeten, want kom op.. Hij is nog geen 14 maanden oud. Maar gewoon, iets wat interessant is.
Dus meneer ging met de blote billen op het potje. Mama maakte snel een foto voor papa en hij begon me toch te grijnzen! Even voor de duidelijkheid, het is een tevreden mannetje, maar heel veel lachen doet hij niet spontaan. Dus ik haal hem er na een dikke minuut weer af.. Zit er gewoon een plasje in! Vandaar die dikke grijns, zo veel lekkerder dan in een luier.

Puur geluk, dat weet ik ook wel, maar het maakt ons niet minder trots. Het eerste plasje op het potje is een feit. Dat er maar vele plasjes mogen volgen, op zijn eigen tijd, in zijn eigen tempo. We bieden het aan en we zullen zien wanneer hij er klaar voor is! 

8 jaar geleden

Super leuk!

8 jaar geleden

Wat goed! Het zal zeker wel nog tijd en geduld kosten voordat hij echt uit de luier kan, maar toch! Wij gaan binnenkort ook proberen wat onze man van de pot vind...

8 jaar geleden

Wat een knappe vent!