{{ message.message }}
{{ button.text }}

de poep en plas fase

het aha moment wat je hebt als je verrast word op de vroege ochtend en blijkt dat het een hele lange dag vol van luchten en schoonmaken word

Afbeelding blog 'de poep en plas fase' Achtergrond blur afbeelding

6 uur in de ochtend mamma.....!!! ben wakker zuchtend en steundent komt er een antwoord terug ik Niet..... zuchtend en steunden toch maar uit bed de dag is begonnen met enige tegenzin loop ik naar de slaapkamer van onze jongste dochter die mij zo bruut gewekt heeft en doe de deur op een kiertje en zie twee smekende oogjes mij aankijken en ze vraagt om een boterham met pindakaas met enige drang maar met liefde vermaan ik haar nog heel even op haar kamer te blijven zodat mamma eerst even kan aankleden en beloof haar dat dit niet lang zal duren nog half slapend en totaal nog niet op deze aarde zet ik de douche aan de ochtend is voor mij begonnen het ochtend ritueel hier in huis is dat we allemaal fris en schoon gedoucht en wel naar beneden gaan en daarna door naar school werk huishouden dus zo ook deze ochtend 

eenmaal aangekleed stap ik vol goede moed de kamer binnen van onze jongste dochter en zeg heel vrolijk jij bent aan de beurt om te douchen ik kijk haar aan en ze kijkt weg ja ja het was al zo stil iets klopt hier niet 

geef mijn ogen nog eens goed de kost en mijn neus en tot mijn grote afschuw is heel haar kamer omgetoverd tot het paleis poep en co van het bureau tot aan het bed van de kleding kast tot aan het dekbed alles zat onder de poep

happend naar frisse lucht en met enige hoorbare afschuw vraag ik haar wat er gebeurd was 

het antwoord van mijn dochter was heb niet in mijn luier gepoept en geplast (ze slaapt al enige tijd zonder) maar ik moest naar de wc en de poep moest weg en zat in mijn onderbroek 

op de vraag waarom ze dan niet naar de wc is gegaan (dat kan ze immers zelf) kwam het simpele antwoord Weet ik Niet mamma 

nou laat het grote opruimen maar beginnen dacht ik bij mezelf

Dat noem ik nu eens ook Goede morgen  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je