{{ message.message }}
{{ button.text }}

de oudste alweer bijna 3 jaar

Als ik aan haar verjaardagsdag denk krijg ik alweer een brok in me keel.

Afbeelding blog 'de oudste alweer bijna 3 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Lynn word 13okt alweer 3jaar. 11okt vieren we dat. We zijn natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen en wat ben ik dankbaar dat alles vanaf de geboorte zo goed gaat  ze is slim bijdehand maar vooral heel lief en zorgzaam voor iedereen. Makkelijk? Niet altijd natuurlijk haha ze kan heel brutaal zijn maar ze ziet en hoort alles van ons en van andere kinderen. Maar ik kijk altijd even alle foto's door samen met me partner en dan denk ik wst gaag de tijd snel wat word ze groot alles vliegt voorbij niet alleen het 1e jaar maar elk jaar. En op de dag zelf als ik met de taart aangelopen kom met de kaarsjes erop dan stromen de tranen alweer over me wangen. echt trotsen zo emotioneel om naartoe te werken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je