{{ message.message }}
{{ button.text }}

de ongeloofelijke tandenfee

Het bestaansrecht van de tandenfee sinterklaas en andere mythische figuren komt in gevaar bij ons!!!!

Afbeelding blog 'de ongeloofelijke tandenfee' Achtergrond blur afbeelding

Sinterklaas is bijna onderweg... ja, spannende tijden breken aan voor mijn liefste van bijna 7. Ja ze is ook in november jarig. Midden in de haast en hectiek. Ook is ze vollop aan het  tandenwisselen en jawel de tandenfee komt dan ook langs. Gisteren viel er 1 uit maar omdat ik niet in de gelegenheid was om "iets" te halen om als tandenfee te spelen heb ik een briefje gemaakt (van de tandenfee) voor haar om aan te kondigen dat mevr. Tandenfee helaas nog op vakantie is en dat ze mogelijk morgenavond een bezoekje zal geven aan mijn liefste dochter. Afijn dat neemt ze dan aan - heel geloofwaardig verhaal natuurlijk hihi. Nu wat mij net 2 tellen geleden gebeurde.... dochterlief komt naar me toe en doet een verzoekje om naar bart smit te gaan... jawel! Want eigenlijk zijn mamas en papas de tandenfee! "Neeeee" gaat er door mijn hoofdje gevolgd door - daaag sinterklaasje daaag daag....  "mama zeg eens eerlijk..... " grmpf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je