Snap
  • Kind

De nieuwste Beste Koop voor je kind is uit!

Speciaal voor jonge ouders heeft de Consumentenbond een nieuw magazine ontwikkeld: Beste Koop voor je kind. Het is een fris en eigentijds blad dat twee keer per jaar verschijnt. Onafhankelijk en advertentievrij én bomvol unieke tests en artikelen waar ouders met kinderen van nul tot vijf jaar echt wat aan hebben.

De onderzoeken zijn kritisch, zoals je van de Consumentenbond verwacht. Maar je vindt ook lekkere recepten in het magazine, persoonlijke verhalen en praktische tips van andere ouders. In het nieuwste nummer, dat sinds februari in de winkel ligt, vind je onder meer een test van fietszitjes, populaire kinderdrankjes, kindertandpasta’s én lees je hoe je van die zwangerschapskilo’s af komt.

In het nieuwste nummer lees je over:

  • Falende kinderdagverblijven
  • Babyverzorging - beter Dirk dan drogist
  • Puffen of prikken - pijnbestrijding is een recht
  • Gif in houten speeltjes
  • Tests - kinderwagens, blenkoopders, spaarrekeningen, autozitjes, digitale camera’s, kindertandpasta en meer...

Lezen met korting

Heb je kleine kinderen of ben je zwanger? Dan is Beste Koop voor je kind een onmisbaar magazine voor jou. Profiteer tijdelijk van 40% korting: nu de eerste drie edities voor €12,50 (winkelwaarde €20,85). Bestellen kan simpel en snel op www.consumentenbond.nl/kind19.

Beste Koop voor je kind verschijnt 2 keer per jaar. Dit abonnement geldt tot wederopzegging. Na deze twee nummers betaal je €12,50 per jaar voor twee edities. Je krijgt als abonnee direct korting op alle boeken en e-books van de Consumentenbond en je kunt Beste Koop voor je kind ook op je tablet lezen, via de app CB Kiosk.

Beste Koop voor je kind heeft ook een nieuwsbrief ‘Beste Koop Tip’. Schrijf je nu in en maak kans op een weekendje weg van €400! Ga naar www.consumentenbond.nl/nieuwsbrief