{{ message.message }}
{{ button.text }}

De nationale voorleesdagen zijn weer begonnen!

Vandaag begint de nationale voorleesdagen. Betekent dit dat jullie dan ook extra gaan voorlezen aan je kind?

Afbeelding blog 'De nationale voorleesdagen zijn weer begonnen!' Achtergrond blur afbeelding

Op mijn school starten we gezamenlijk met een voorleesontbijt. Maxima en Willem- Alexander komen langs om ons voor te lezen. Helaas wisten mijn kleuters al gelijk te melden dat het de neppe zijn, haha. ik ben heel benieuwd hoe ze voorstelling gaan vinden.

Op de opvang van mijn zoontje hebben ze ook een voorleesontbijt. Dit keer mogen de oma's komen. Erg leuk. Mijn moeder gaat erheen en ik denk dat mijn ventje dat erg leuk gaat vinden.

Door deze dagen ga ik niet extra voorlezen. Elke avond lezen we al een boekje voor. Nog geen een keertje overgeslagen. Wij zijn namelijk dol op boekjes en ze liggen dan ook overal. In huis, in zijn slaapkamer, in mijn klas, in de auto en in de buggy. :-)

Ik vind het wel goed dat er aandacht aan wordt besteed, omdat ik merk dat er een hoop ouders niet voorlezen. 

Gaan jullie iets doen met de voorleesdagen? Wordt er iets georganiseerd voor je kindje op school of de opvang?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je