{{ message.message }}
{{ button.text }}

De naam van je kindje op de muur

Afbeelding blog 'De naam van je kindje op de muur'

Sinds mijn dochter een nieuwe kamer heeft, wilde ik een naamsticker op de muur hebben. Ik ben het internet gaan afzoeken, maar ik kwam erachter dat het een duur geintje was. Zo'n naamsticker kost al snel rond de € 70,-. Dat vond ik te duur. Dus besloot ik mijn creatieve-ik naar boven te halen en zelf maar eens aan de slag te gaan. Hiernaast zie je het resultaat! Ik ben er super tevreden mee. Wil je ook de naam van je kindje op de muur schilderen? Dit is hoe ik het heb gedaan:

Benodigdheden:

  • kleuren acrylverf naar keuze
  • kleine penseeltjes
  • satéprikkers
  • bakje water
  • een potloot en een gum
  • (billen)doekjes
  • lettersjablonen van de naam
  • eventuele sjablonen van figuurtjes
  • plakband

Aan de slag!

Stap 1: Zoek een mooi lettertype van de naam van je kindje en print deze uit in de gewenste grootte. Zoek ook leuke figuurtjes bijvoorbeeld: vlinders,sterren,zonnetjes.

Stap 2: Plak de letters op de muur met plakband en omlijn ze met een potloot. Haal daarna de letters weg. Doe hetzelfde met de figuurtjes.

Stap 3: Neem een satéprikker en teken over de potlootlijnen heen. Zo kun je precies binnen de lijnen de letters inkleuren.

Stap 4: Kleur met een klein kastje de letters en fuguren in. De verf is op waterbasis, mocht je knoeien, veeg dit dan snel weg met een (billen)doekje.

Stap 5: Je naam is klaar!

In totaal heeft mij de naamschildering 15 euro gekost en 3 uurtjes werk. Ik heb veel plezier gehad in het schilderen en heb dan ook al nieuwe plekken op de muur gevonden waarop ik een tekst ga schilderen.

Lees hier meer blogs van Elise!

Lees hier meer over babynamen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je