{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Maan-Roos-Vis letterdoos

​De maan-roos-vis letterdoos. Ik heb hem van de week (tweedehands) aangeschaft voor dochterlief.

Afbeelding blog 'De Maan-Roos-Vis letterdoos'

De maan-roos-vis letterdoos. Ik heb hem van de week (tweedehands) aangeschaft voor dochterlief. Ze wil zo graag leren lezen en is heel erg druk bezig met letters, lezen en schrijven. Om dit ook in de vakantie te stimuleren heb ik deze letterdoos gekocht.

Er zit ook een boekje bij met oefeningen. Zo leert ze woorden lezen, spellen en letters herkennen.

Na de vakantie gaat ze naar Groep 2, ze is al wel verder dan andere kinderen uit haar groep, maar zal met dit soort werkjes al stappen gaan maken richting leren lezen en schrijven. Ik ben benieuwd hoe ze deze letterdoos zal vinden. En of ze er morgen vroeg meteen mee aan de slag gaat. En als ik mijn dochter denk te kennen dan is dat zo!

Tevens heb ik voor dochterlief een abonnement afgesloten voor het tijdschrift maan-roos-vis. Kan ze ook in die magazines oefenen als ze in de brievenbus liggen. 

Volg je mij al via facebook of instagram?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je