{{ message.message }}
{{ button.text }}

De lotusbloem

Een nieuwe plek..

Afbeelding blog 'De lotusbloem'

Gisteren 16/8 hebben we de intake gehad bij de lotusbloem. Het kinderdagcentrum waar mijn zoon Kymani binnenkort zal starten. Tijdens de intake kon Kymani alvast een uurtje op de groep meedraaien en dat ging eigenlijk heel goed! Ik dacht echt dat dat niks zou worden, maar een juf pakte hem over en dat vond hij okay. Superfijn! Konden wij rustig praten over de lotusbloem en over wat voor een kind Kymani is. We hebben een aantal doelen opgesteld waar ze extra tijd aan zullen besteden.. sowieso de communicatie, zijn zelfredzaamheid en het eten. Zijn mooie doelen vind ik zelf en met iedere verbetering zijn we blij :) Het was een heel fijn gesprek en ik kijk ook erg uit naar 29 augustus. Die dag zal hij daar gaan starten.. onwijs spannend maar ook zo fijn dat hij dan op een plek zit waar hij voorlopig blijven kan.

Vandaag ben ik ook gebeld voor het kinderpsychiatrisch onderzoek bestaande uit 4 afspraken.. dus dat loopt ook gelukkig. Ik hoop heel erg dat daarna en ook nadat we uitslag krijgen van het ziekenhuis het wat rustiger word. Ik ben al zo moe en al die afspraken en al het wachten word ik ook moe en onrustig van!

Blijft wel bijzonder om het verschil te zien tussen Kymani en Rayli.. Rayli zwaait en klapt in zijn handen en dat doet Kymani nu nog niet eens. (Vroeger wel een enkele keer gedaan trouwens, maar anders) Rayli geeft ook al een high five en dat doet Kymani nu een klein jaartje..

Oh en zo blij zijn we.. Kymani slaapt sinds 3 nachten weer door. Ik denk zelf dat het komt omdat we met die extreme hitte het rompertje uitgelaten hebben. Sindsdien begon hij snachts wakker te worden.. en nu hebben we die weer aangedaan en slaapt hij weer door! Hopelijk blijft dit zo.. want iedereen weet dat slaapgebrek niet fijn is!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je