{{ message.message }}
{{ button.text }}

De leukste cadeautjes voor pakjesavond

Afbeelding blog 'De leukste cadeautjes voor pakjesavond'

pinkorblue.nl – alles voor 0 tot 6 jaar

Sinds augustus 2012 is pinkorblue dé shop waar je voordelig alle spullen voor de uitzet én daarna aanschaft. Denk hierbij aan autostoelen, kinderwagens, babyfoons, luiers en vooral heel veel speelgoed. Tussen meer dan 15.000 artikelen vind ook jij de leukste cadeautjes voor de feestdagen. Natuurlijk heeft pink or blue de bekende merken als Playmobil, LEGO en Disney in de shop, maar daarnaast bieden ze ook een heel groot assortiment aan speelgoed van opkomende merken met hoge kwaliteit. Zoals Haba en Brio.

Waarom spelen zo belangrijk is

Spelen is leuk, maar ook heel erg belangrijk voor kinderen. Naast de nodige ontspanning is de stimulatie van de motorische, emotionele en creatieve aspecten erg belangrijk. Het begint al als kindjes heel klein zijn, ze leren mensen en dingen herkennen. Door te voelen, te proeven en te horen ontwikkelen ze hun zintuigen. Naarmate ze groter worden, worden ook de uitdagingen groter. Kruipen is bijvoorbeeld leuk, maar lopen gaat toch echt een stuk sneller.

Een volgende uitdaging is ontdekken wat er gebeurt wanneer een hele hoge toren met blokjes op elkaar gestapeld wordt of hoe snel je kunt fietsen. Zo kunnen we eindeloos doorgaan. Maar spelen is ook belangrijk om gebeurtenissen en spannende dingen te verwerken. Als je kindje aan een pop kan uitleggen waarom de pop niet bang hoeft te zijn voor een hond, dan gaat je kindje daar zelf in geloven en groeit het vertrouwen. Probeer daarom veel verschillende vormen van spelen en speelgoed uit en stimuleer datgene waar je kindje blij en enthousiast van wordt.

Cadeautips van pink or blue

Soms is het lastig een leuk cadeau uit te zoeken omdat er zoveel te kiezen valt, bijvoorbeeld voor Sinterklaas. Daarom is de Gift Guide in het leven geroepen. Op deze pagina krijg je veel inspiratie om de perfecte cadeaus en verrassingen voor je kindje te vinden - bovendien wordt jouw bestelling al vanaf €20,- gratis thuisbezorgd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je