{{ message.message }}
{{ button.text }}

De KONINGSSPELEN

Afbeelding blog 'De KONINGSSPELEN'

Op dit moment is Megan mee aan het doen aan de Koningsspelen! 

Ik vind het zo leuk dat een van mijn meiden hier bij betrokken is :-) Heel gek misschien maar dit is zo'n moment waar ik al mijn hele leven op heb gewacht. Dit is zo'n moment waarvoor ik Moeder wilde worden....deze dingen.

Koninginnedag, en voor onze kinderen Koningsdag, staan op de rommelmarkt met je kleintjes voor weinig de mooie spullen verkopen. Voor dag en douw op en dan in de ochtend kou kleumen en aan het einde van de dag al het kleingeld tellen en tot de conclusie komen dat al die oude rommel voor andere mensen toch nog heel veel waard was.

Dit zijn van die tradities waar ik helemaal in op kan gaan en helemaal vrolijk en blij van kan worden...

En jullie? Wat gaan jullie doen met de Koonswisselingsdag? 

Noemen we deze 30april zo? Ik vraag me dit dus echt af........het is geen koningsdag nog want Willem-Alexander is nog geen koning.....het is geen koninginnedag dant Beatrix stopt er mee. Hoe heet het dan? Is er iemand hier die het mij kan vertellen?

Hoe dan ook hebben we er hier onwijs veel zin in en we zijn vandaag al een beetje begonnen met het vieren van onze toekomstige Koningsdag :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je