{{ message.message }}
{{ button.text }}

"DE" knuffel is jou beste vriend! Of toch niet?! (42)

Een lievelings knuffel voor baby's & kinderen. De mooiste knuffel hebben papa en mama uitgezocht, maar vind jij dat ook Yvar?

Afbeelding blog '"DE" knuffel is jou beste vriend! Of toch niet?! (42)' Achtergrond blur afbeelding

Toen jij nog bij mama in de buik zat hadden papa en mama zich al voorgenomen een mooie en lieve knuffel voor jou te kopen. Altijd zag ik kinderen lopen met "DE" knuffel. Hun lievelings knuffel! Helemaal verkleurd, misschien wel vies, links en rechts wat beschadigingen en meestal stinken ze ook maar ze zijn vooral de beste vriend van ieder kind! Lekker tutten op de bank, in de auto, in de kinderwagen en natuurlijk in bed. Onafscheidelijk zijn ze! Wij willen natuurlijk ook z'n bijzondere knuffel voor ons kindje dus wij gingen opzoek. Toen wij inkopen gingen doen voor de babykamer zagen wij bij Van Asten een hele mooie knuffel muis. Wij wisten het meteen, dat wordt "DE" knuffel voor ons kindje!!

Toen we eenmaal de babykamer hadden ingericht werd muis in het bedje gezet en nu wachten tot het bedje is gevuld met ons kleine wondertje!

Yvar is in januari 2015 geboren en hebben vanaf toen muis altijd bij hem in de buurt gehouden. Zelfs met de newborn shoot hebben we muis als accessoire gebruikt. Een mooi aandenken voor later, Yvar en zijn muis!

IMG_3809_640x463_1470744245.jpg

 Overal waar we naartoe gingen met Yvar namen we muis mee. Maar Yvar vond muis toen nog niet zo interessant. Dat komt nog wel zeide we dan tegen elkaar!

De maanden gingen voorbij en Yvar had nog steeds geen interesse in muis. Hij had ook andere knuffels gekregen maar ook deze vond hij niet zo interessant. Yvar had ook geen intresse in een fopspeen (gelukkig). Toch hielden wij vol en namen zijn muis overal mee naar toe. De tijd ging voorbij maar de intresse in muis bleef uit.

Nu is Yvar 1,5 jaar oud en muis ziet er nog uit zoals nieuw. Geen beschadigingen, niet verkleurd, niet vies en niet zijn beste vriend! 1 keer per week gaat Yvar naar mijn ouders en 1 x per week naar mijn schoonouders. Met of zonder muis maakt Yvar helemaal niets uit. Hij heeft er helemaal niets mee!

Een paar maanden geleden heb ik omdat hij Bumba erg leuk vind een Bumba knuffel voor hem gekocht. Deze valt iets meer in de smaak bij Yvar maar nog steeds geen probleem of tranen als wij deze niet meenemen uit logeren of een dagje naar de ouders/schoonouders.

Van één kant vind ik het niet erg. Ouders zijn meestal opzoek naar een 2e precies dezelfde knuffel voor als die andere kwijt of stuk is. Ook geen tranen omdat wij de knuffel vergeten zijn. Van de andere kant vind ik het wel jammer dat hij dat niet heeft. Z'n knuffel die overal mee naar toe gaat, die dezelfde plekjes ziet als Yvar en waar hij altijd mee knuffelt! Dankbaar ben ik dan ook dat Yvar heel vaak per dag met mij knuffelt. Dit zijn dan ook echte stevige knuffels waarbij hij mij echt stevig om de nek vast pakt en dan ook nog een lief knuffel geluidje maakt. Daar smelt ik dan toch het meeste van!!!

Hebben jullie kinderen wel een lievelings knuffel? Of hebben ze net als Yvar geen intresse?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je