{{ message.message }}
{{ button.text }}

De kleine dingen die het doen

Je kent het wel, je wilt wat doen maar ja wat ga je dan doen? Onze meiden zijn als snel tevreden!

Afbeelding blog 'De kleine dingen die het doen'

Gister zijn de meiden bij opa en oma gaan logeren. Deze keer mochten ze bij mijn schoonouders slapen. dus wij hadden een rustig nachtje en ochtendje. Is toch wel heerlijk als je eventjes lekker rustig aan kan doen en niet hoeft op te schieten of alleen maar mama mama mama hoort hihi. Inmiddels zijn ze weer thuis en is dat natuurlijk ook heel fijn en gezellig, maar kan er ook zeker van genieten als ik eventjes alleen tijd heb.

Aangezien papa met een vriend had afgesproken wilde ik wat met de meiden gaan doen. Ik had een wintermarkt gezien een plaatsje verder. Maar die bleek gister avond al geweest te zijn, helaas. Leek me leuk want je kon er ook schminken en dat vinden ze zo leuk. Volgende keer beter.

Meestal meid ik het winkelcentrum hier, want het is gewoon bizar druk. Maar ik was wat vergeten dus moesten we er toch nog eventjes heen. Nou dat was een goed zitten. Er liep een Pieten fanfare, bij AH konden ze een chocolade letter versieren en ze konden nog eendjes vissen en als ze er drie hadden kregen ze een zakje kruidnootjes. Het jammere was wel dat de I al uitverkocht was, we hebben maar een T genomen en daar stukjes afgesneden. Zo leek hij nog een beetje op een I Haha.

Kortom toch nog wat leuks gedaan en er niet ver voor hoeven rijden. Meiden weer blij en ik blij dat ze het zo leuk vonden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je