{{ message.message }}
{{ button.text }}

De kinderen hebben vakantie!

De kerstvakantie is begonnen, minder tijd voor me herstel en de kinderen entertainen!

Afbeelding blog ' De kinderen hebben vakantie! ' Achtergrond blur afbeelding

De kerstvakantie is begonnen, normaal  vind ik vakanties super leuk omdat ik er dan op uit ga met de kinderen. Een dagje weg, treinen, museum bezoek, een dagje winkelen, knutselen, nieuwe baksels uitproberen en genieten van elkaar.  

Deze vakantie gaat het er iets anders aan toe, ik zit in de lappenmand al bijna 3 weken en het ziet er niet naar uit dat ik er snel uit kom. Dat betekent aan huis gekluisterd met 2 kids die niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.  Het wordt een flinke uitdaging en ik hoop dat de dagen ondanks alles voorbij zullen vliegen!

Wie oh wie heeft er tips voor leuke activiteiten in huis waar niet heel veel extra spullen /boodschappen voor nodig zijn? En die ook met een zeer laag energie level te doen zijn?

#voelmetotaalnietfit  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je