{{ message.message }}
{{ button.text }}

"De juf is weer beter en niet meer dood!"

Na een week ziek kwam ik vandaag weer terug op school. Herrezen uit de dood volgens mijn kleuters.

Afbeelding blog '"De juf is weer beter en niet meer dood!"' Achtergrond blur afbeelding

"Juf, jij was toch dood? Ben je nu weer helemaal beter?" Kinderlogica waar ik er vandaag nog veel van heb gehoord. Glunderende ogen keken mij aan toen ze mij bij de klas zagen staan. "Ik heb je zo gemist." tot "Ik dacht dat je nooit meer terug zou komen". Kleuters overdrijven graag. Jij bent de liefste van de hele wereld. (totdat mama eraan komt en zij de liefste is. hihi)

In de kring gaat het over ziek zijn. Alles wordt mij gevraagd. Waar was ik? Wat had ik? Kan ik thuis ziek zijn? Is dat dan waar jouw kindje ook woont? Wie zorgt er dan voor jou? Ook zielig dat je dan helemaal alleen in bed ligt als je man moet werken. De gedachtes van kleuters zijn leuk. Ze nemen je mee naar de mooiste en leukste gedachtes.

Ik moet mijn kleuters beloven dat ik nooit meer ziek wordt. Ze vonden de invaljuf wel erg lief, maar ik werd gemist. Hoewel gemist.... 11 van de 16 waren er 3 dagen lang niet. Er heerst iets in mijn klas en het is nog steeds niet weg.

Wie o wie komt mijn klas ontsmetten? ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je