{{ message.message }}
{{ button.text }}

"De fruttel" Het blijft een vreemd fenomeen.

Ze horen bij het gezin en gaan overal mee naar toe. Ze troosten, steunen, knuffelen en zijn er altijd voor je kind. "De Fruttel".

Afbeelding blog '"De fruttel" Het blijft een vreemd fenomeen.' Achtergrond blur afbeelding

Ze kunnen groot zijn of juist heel klein. Ze zijn er echt in allerlei soorten en kleuren "De Fruttel". Iedereen geeft het een andere naam. Ko van konijn, Fluffie, doekje, maar wij zeggen fruttel. Fruttel klinkt schattig, maar een ook beetje stoer, zacht en knuffelbaar.

Ik ben dat soort moeder die wil dat de fruttels in bed blijven liggen. Zodat ze niet overal slingeren en we ze, om slapeloze nachten te voorkomen, niet kwijtraken.

Mijn zoon van vier en mijn dochter van 2 hebben allebei een fruttel. De fruttel gaat echt overal mee naar toe, maar dan ook "ECHT" overal mee naar toe. Vooral mijn zoon is hier erg goed in. Regelmatig tref ik dan ook een fruttel aan in de rugzak van mijn zoon. Moet je voorstellen dat je een haastige ochtend hebt en je zoon dan voor je loopt met een fruttel in zijn rugzak. Alleen het koppie van de fruttel steekt er bovenuit. Dat is toch hilarisch!  Van binnen lig ik helemaal in een deuk, maar dat laat ik natuurlijk niet merken ;-)

Het toppunt was eigenlijk dat mijn zoon zei "jeetje, moet jij ook zo nodig?". Uit nieuwsgierigheid ben ik toch maar even gaan kijken tegen wie hij dat had en ja hoor daar was hij weer "De Fruttel". Hij hing boven het toilet omdat hij het niet meer kon ophouden. Heerlijk zo'n fantasie!

Wat nou als een fruttel kon praten, wat zou hij dan zeggen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je