Snap
  • Kind

De foto kerstkaart maken.... elk jaar weer een gedoe

Tja bijna kerst...hoe maak je de perfecte kerstkaartfoto van de kids?

De sint is (gelukkig) weer naar Spanje...Tijd voor kerstkaarten.

Ieder jaar neem ik mezelf voor om half november al te starten met het maken en bestellen van de fotokerstkaarten. En elk jaar de dag na sinterklaas schiet ik in de stress omdat het dit jaar weer niet is gelukt me te houden aan mijn voorgenomen plan.

Dus afgelopen zondag was het zover, de kinderen hun nette pakjes aan, camera klaar, geschikte plek zoeken voor de foto's.  De kerstboom staat nog niet dus een stukje witte muur moet het worden.... Tja in iedere kamer een andere kleur, alleen de overloop boven is voorzien van wit op de muren dus de overloop moet het worden.... erg krap natuurlijk.  Maar het moet en zal gebeuren!!

De kinderen worden in posities gezet en ik wil natuurlijk zelf de foto's maken... vriendlief wil helpen en neemt het over..... Ik geef het over in de hoop dat hij hetzelfde fotografische inzicht heeft als dat ik in mijn hoofd heb.

De kinderen zijn het zat en willen eigenlijk alles behalve in positie op de foto!  
Nou vooruit  wat willen jullie dan?   

En dan alsof het zo moet zijn komen er spontane leuke foto's en is het als de kinderen al lang op bed liggen moeilijk kiezen naar de perfecte foto.... 

Het is dan ook niet maar 1 foto geworden maar een kaart met daarop 4 foto's  

Eind goed al goed ...... maar toch ga ik het volgend jaar heeeeeeeel anders doen ;)

9 jaar geleden

Deze foto is ook inderdaad 1 van de foto's op de kaart, juist omdat ze zo ook super leuk zijn

9 jaar geleden

gewoon deze foto als kerstkaart foto, waarom zou t allemaal zo precies moeten????!!! super leuk toch zo

9 jaar geleden

Hahaha, leuke blog. Kinderen werken nooit mee wanneer het echt van ze verwacht word. Maar he 4 fotos op 1 kaart is ook harstikke leuk!