{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Fisher - Price boodschappentas is binnen

Mama, postpode ! Daar zie ik voor de deur een postbode de met een pakketje staan.

Afbeelding blog 'De Fisher - Price boodschappentas is binnen' Achtergrond blur afbeelding

Bij het openen van het pakketje staan er ineens drie hele nieuwsgierige kindertjes over mijn schouders mee te kijken. Ze lijken niet te kunnen wachten.

Mammmmmmm, schiet nou op !!! Dit is wel spannend mam, zegt onze oudste van 5 jaar.

Ze beginnen alle drie uit ongeduld te helpen. Ja, het scheuren van papier kun je goed aan ze overlaten. Eindelijk zien ze de doos van Fischer Price met daarin de boodschappentas en de boodschapjes. Snel uitpakken en spelen, dat hadden ze graag gewild maar Mama moet eerst een aantal punten aflopen. Anders natuurlijk geen goede review. 

Ik had me opgegeven om te testen maar had nog niet eerder een product toegezonden gekregen en was onder de indruk van de snelheid. Ik had via de mail net een dag eerder de melding ontvangen dat wij het product van Fischer Price de boodschappentas mochten gaan testen. De volgende dag stond de postbode al voor de deur. 

Nu druk aan het testen oftewel genieten ...... heerlijk om te zien hoe ze er mee spelen. De fotocamera en de pen zijn op het moment mijn beste vrienden. Ik heb alleen van de verschrikkelijke ijdele meisjes (1 en 2 Jaar) die naar iedere foto bij je komen omdat ze willen weten hoe ze op de foto staan. Terwijl ik natuurlijk gewoon een foto wil maken, hoe mooi ze er mee spelen. Geen poserende peuters natuurlijk :) 

Volgende week maar even een review plaatsen, heb zo het idee dat het een hele positieve gaat worden :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je