{{ message.message }}
{{ button.text }}

De favoriete knuffel

Toen ik zwanger was van de oudste zag ik bij Prenatal een schattige knuffel: een giraffe met een soort rammelend geluidje van het merk Playgro. Ik kocht dit exemplaar en vanaf dag 1 was het liefde op het eerste gezicht tussen ons babymeisje en haar knuffel.

Afbeelding blog 'De favoriete knuffel'
Toen ik zwanger was van de oudste zag ik bij Prenatal een schattige knuffel: een giraffe met een soort rammelend geluidje van het merk Playgro. Ik kocht dit exemplaar en vanaf dag 1 was het liefde op het eerste gezicht tussen ons babymeisje en haar knuffel. Giraffe ging overal mee naar toe en slapen zonder haar lieveling was volkomen onmogelijk. Inmiddels is dat babymeisje al een grote meid van 6 jaar, maar nog steeds is het onvoorwaardelijke liefde tussen die twee. Giraffe logeert dan ook nog iedere nacht bij haar. Bij de jongste eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal: toen ik zwanger was van haar kreeg ik van mijn zusje een knisperdoekje van Happy Horse. Het girafje ('Beestje' genaamd) lag eerst in de ledikant, nu in haar peuterbed en straks in haar halfhoogslaper. Omdat dit beestje overal mee naar toe moest, hebben we er al heel wat versleten en ook vinden we af en toe een exemplaar op een mysterieuze plek, zoals tussen de voering van een poppenwagen of zelfs op het hek van het schoolplein. In de loop van tijd hebben we wat alternatieven gekocht; dezelfde giraffe maar dan in een andere kleur, maar deze voldoen niet aan de eisen van mevrouw: het moet perse het blauwe beestje zijn (en dat terwijl normaal gesproken hier alles roze is en moet zijn ...hihi...)! Het gevlekte en het roze exemplaar liggen nu meestal eenzaam en ongeknuffeld in haar bedje, terwijl het oude, blauwe, zo goed als versleten beestje (bijna nergens meer te koop en het laatste blauwe beestje in huis) overdag veilig op de kast ligt en deze komt er alleen nog maar van af als ze gaat slapen. Hebben jullie kinderen ook zo`n favoriet exemplaar waar niets tegen op kan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je