{{ message.message }}
{{ button.text }}

de eerste week op de basisschool

Stefan(mijn jongste draakje) is vorige week maandag begonnen op de basisschool.

Afbeelding blog 'de eerste week op de basisschool'

De inleiding zegt het al. Mijn jongste draakje stefan is vorige week maandag begonnen op de basisschool. Kleine mannetjes worden groot.

En wat moet dat mannetje ineens eraan wennen dat hij niet zoveel meer bij mama is of dat hij niet meer naar juf jannie(een juf van de psz) mag. Elke dag vraagt hij nog hetzelfde. Ik ga toch naar juf jannie mama? Nee schat je gaat nu met lars naar school. Maar dat wil ik niet! Waarom niet schat? Ik vind dat niet leuk. Ja en verder krijg ik er ook niets uit over waarom hij het niet leuk vind. 

Vorige week woensdag gingen ze ook nog een ochtend naar het kabouterbos. Ook iets waar hij weinig van snapte. En zijn grote broer het maar proberen uit te leggen want ja die wist precies wat ze gingen doen. Na woensdag wilde stefan ook eigenlijk niet meer dat ik hem alleen liet op school. Hij klampte zich aan me vast en zei steeds mama jij blijft he? Met zijn grote broer heb ik dit probleem nooit gehad dus ja toen vond deze mama het wel even erg lastig worden. Maar mama is even een bikkel geweest en is na een kus en knuffel weggegaan. 

Achteraf hoor je dat hij toch wel een aantal keer overstuur is geweest en dat hij zelfs iemand had geslagen. Maar al met al denk ik dat het wel goed komt. Over een week komt zijn vriendinnetje van de psz ook bij hem in de klas en dat wordt natuurlijk een groot feest. 

En ja zoals ik al eerder zei.....kleine mannetjes worden groot.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je