{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Lamaze tuitbeker

Ik ben testmoeder voor de Lamaze tuitbeker en zal mijn ervaringen in een blog weergeven

Afbeelding blog 'De Lamaze tuitbeker' Achtergrond blur afbeelding

Jaaaaaa daar is hij dan, de tuitbeker van Lamaze wat door Finn getest zal worden! Het is een beker die er al erg vrolijk uitziet, Finn pakt hem enthousiast van me over en weet al direct wat de bedoeling is: Testen!! De beker ziet er qua antilek-functie simpel uit, geen moeilijke ventieltjes of rubbertjes maar een soort ontluchtingsgat met een afsluitrubber en een tuit die ook een rubber heeft (het moet natuurlijk wel antilek zijn). Tot nu toe ben ik te spreken over deze functie, ik heb nog geen druppel gezien en heb hem zelfs zonder nadenken in mijn tas gedaan en zelfs daar geen druppel! De beker loopt iets taps toe waardoor Finn hem goed vast kan houden. Ik dacht eerst handvatten te missen maar mijn zoon bewijst het tegendeel. De tuit is ook wat dikker waardoor je echt wat in de mond hebt, ik heb meerdere tuitbekers maar enkele hebben een plat drinkgedeelte wat Finn niet prettig lijkt te vinden. De kleurrijke afbeelding is stoer maar ook lief. Persoonlijk houd ik niet van commerciële afbeeldingen, dus deze past in mijn straatje. De knaloranje dop is ook makkelijk te herkennen tussen het speelgoed of in de tas! De eerste signalen zijn positief, we zien de testperiode met positieve zin tegemoet en foto's en meer ervaringen zullen volgen. Tot snel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je