Snap
  • Kind

De eerste dreumes woede uitbarsting in het openbaar

Ja, daar is hij dan, de eerste woede uitbarsting van Nino in het openbaar.

Vanochtend was Nino niet in allerbeste stemming. Hij zeurde om alles en zelfs met speen was het huilen om onzinnige dingen. Ik heb hem dan maar weer op bed gelegd maar ook dat wou niet helpen. Vaak gaat het wel over als ik iets met hem ga doen. Gelukkig stond Muziek op schoot op de planning en daar heeft Nino meestal wel genoeg afleiding om alles weer leuk te vinden.

Voordat ik met Nino naar Muziek op schoot ging wou ik nog even langs de Primera om een notitieboekje en een gouden pen te kopen. Daar zag Nino een stofzuiger staan. En dat is nou net iets waar Nino gek van is. Van mij mocht hij wel even met de stofzuiger spelen zolang ik in de rij stond. Dit ging dan ook eventjes goed. Maar de stofzuiger bleek maar eventjes interessant en toen kwamen alle leuke boeken in Nino's vizier. Hiermee kon ik Nino natuurlijk niet laten spelen dus nam ik hem even op de arm.

Dit was echter niet volgens Nino's plan en hij begon te gillen, huilen en zich uit mijn greep te wurmen. Als ik hem weer op de grond zette ging hij direct weer af op de boeken dus dit ging ook niet. Ik moest hem daarom wel even vast houden en dit zorgde dus voor een amusant tafereel voor de omstanders, of een irritant gebeuren voor wie er niet tegen een krijsend kind kan. Tja, daarmee was Nino's eerste woede uitbarsting in het openbaar een feit. Eenmaal buiten was er niks meer aan de hand, dat zul je altijd zien. En gelukkig was hij weer een vrolijk jongentje tijdens muziek op schoot en ook tijdens het bezoek van mijn moeder daarna.

Ik ben benieuwd wat dit voor de toekomst beloofd want Nino is nu pas 1,5 jaar.

8 jaar geleden

maar dan mis je ook wat ;). Ach goede oefening voor het echte werk als ze grote pubers zijn. Laatst heb ik er ook al 1 in de winkel gehad. Ik maak me er niet druk om dav voer ik het ook niet.

8 jaar geleden

:) hihi, dank je. Ik hoopte deze club over te mogen slaan ;) helaas

8 jaar geleden

Welkom bij de club ;-) Het is een fase (het is een fase het is een fase het is een fase). Ik denk altijd maar zo; voordat ze 16 zijn hebben ze geen driftbuien meer.

8 jaar geleden

Tja, helaas ik geloof dat het erbij hoort maar laten we hopen dat het niet te vaak gebeurt.