{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eeeeeiiiiindeloze papa-fase

Want waar heb je mama voor nodig?

Afbeelding blog ' De eeeeeiiiiindeloze papa-fase' Achtergrond blur afbeelding

Sinds de kleine een maand of 9/10 oud is, is papa opeens alles. Ik heb gisteren ook ontdekt dat hij een voorliefde heeft voor mannen (in de apotheek kreeg alleen een wildvreemde man een spontane knuffel. De twee wildvreemde vrouwen kregen slechts een lachje).

De papafase is ooit eens extreem geweest. Als papa naar het toilet ging, was het huilen geblazen, terwijl ik bij de kleine in de woonkamer zat!!
Dat is nu minder, maar papa is het nog steeds helemaal. Hij krijgt de knuffels en de kusjes. Maar als ik alleen met de kleine ben, krijg ik heel soms een kus of een knuffel. Al moet ik dan ook concureren met de katten (hahaha!).

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet jaloers. Ik vind het leuk dat de kleine gek is op zijn vader. Maar die voorkeursbehandeling... ik wacht tot ik die ook mag ontvangen :)
Tot die tijd kan ik hem niks kwalijk nemen. Papa is ook wel erg leuk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je